Hlavní obsah
Článek

Dlouho bez práce nezůstal! Charismatický moderátor Tomáš Kraus, který je známý z pořadů Novy Hvězdný reportér nebo z Televizních novin, v kterých přinášel reportáže z kulturních akcí, se po nedávné rozmíšce a okamžitém odchodu z Barrandova zase snadno uchytil. A od Nového roku posílí tým VIP zpráv televize Prima.

„Už zanedlouho se vrátím. Mějte Prima den,“ napsal Tom na svou zeď na Facebooku. Podle zpráv naší redakce se domluvil na tom, že bude členem redakce VIP zpráv. A na starost má mít to samé jako na Nově – reportáže z koncertů, výstav či podobných akcí. Zkrátka starý dobrý Kraus se vrací, jen logo na mikrofonu bude mít jiné.

„Nezlobte se, ale nechci to zakřiknout. Do podpisu smlouvy se o tom nehodlám bavit,“ reagoval na naši otázku majitel mužného chrapláku, ke kterému neodmyslitelně patří i pověstná bekovka. Tu ostatně nesundá ani teď. „Jediné, co vám můžu říct, je to, že se nijak nehodlám měnit. Jestli se zase vrátím na obrazovku, budu dělat to, co dřív a vypadat jako dřív. Jinak bych to nebyl ani já,“ dodal Kraus.

VIP zprávy si za dobu svého fungování našly celou řadu pravidelných diváků, o popularitu tak nebude mít Kraus opět nouzi.

Reklama

Další články

Načítám