Hlavní obsah
Článek

Nejhezčí žena světa z roku 2006 se dala na práci v pohostinství! Její krása stále přitahuje, přesto Taťánu Kuchařovou (36) mohli lidé zahlédnout, jak v podniku na Smetanově nábřeží obsluhuje hosty. Moc jí to nešlo, ale nikdo si z toho nic nedělal a všichni jí to odpustili.

„Je to náročná práce, o to víc, když má restaurace například patro,“ prozradila nám Taťána, která se při hodování hostů pořádně zapotila. „Nejtěžší je stíhat poklábosit, roznášet jídlo a kasírovat. Je to opravdu makačka. Kdo zkusil, ví, o čem mluvím,“ tvrdí.

Kuchařová ale nepověsila modeling na hřebík ani nezkrachovala. Miss World 2006 roznášela jídlo v rámci charitativní akce na podporu své nadace Krása pomoci. S ní se do role číšnice a číšníka s chutí pustili i Kateřina Sokolová s Honzou Charouzem, nechyběl ani populární ekonom Tomáš Sedláček nebo zpěvák Matěj Ruppert.

„Jedná se již o druhý ročník netypické akce, která pomohla dobré věci. Určitě to hodláme zase zopakovat,“ naznačila, že se za bar ještě vrátí. „Pinglování a barmanství mě bavilo, pracovitost mi navíc není cizí. I my jsme si to užili,“ tvrdí kráska. Sokolová uznává, že to hvězdným barmanům asi moc nešlo. „Hosté byli moc milí, a hlavně tolerantní, protože věděli, že to není naše profese, tak byli ochotní počkat na objednávku o trochu déle, když jsme nestíhali,“ usmívá se Kateřina.

Výtěžek akce ve výši třicet tisíc korun dal hvězdný personál restaurace School Táně na projekt osobní asistence a terénní pečovatelské služby Charity Šternberk.

Reklama

Další články

Načítám