Hlavní obsah
Článek

Lucie Dvořáková (45), alias dýdžejka Lucca, prostě neumí zahálet. Představa tří let mateřské dovolené pouze ve znamení plen, kočárku a dětských kašiček a je pro ni stejně hrůzostrašná, jako kdyby se čert musel přestěhovat do kláštera.

Ještě v šestinedělí vytvořila dýdžejka Lucca se svou sestrou Leonou Qašou Kvasnicovou taneční projekt v divadle ABC, poté začala zkoušet v Národním divadle s Pražským dechovým oktetem a teď se připravuje na červencový  koncert velikána elektronické hudby Erica Prydze, na kterém vystoupí jako jeden z hlavních hostů.

„Na tohle vystoupení se moc těším. Eric v Čechách ještě nikdy nehrál, tak věřím, že to bude bomba," říká nejkrásnější a nejznámější česká dýdžejka.

Přestože se Lucce dva měsíce po porodu výrazně plní diář, tak to neznamená, že by zanedbávala své rodičovské povinnosti. Na fotkách v článku můžete vidět, jak se Lucca stará o své dva syny a při tom zvládá mixovat hudbu ve svém domácím studiu. „Tyhle fotky vznikly jen pro zábavu vlastně náhodou," vysvětluje Lucca, která se na společné profesionální focení se syny Michalem a Františkem teprve chystá.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám