Hlavní obsah
Článek

Americká hollywoodská star Sarah Jessica Parker (47) je proslavená svým celoživotně přísným jídelníčkem. Zdálo by se, že odměnou je její neuvěřitelně štíhlá postava i po čtyřicítce, ale i ta si s přibývajícím věkem vybírá stále vyšší daň. Na hereččiných kostnatých nohou se rýsují výrazné žíly a už i rysy v obličeji prozrazují, že Sarah není nejmladší. K tomu černými linkami nelichotivě nalíčené oči a představitelka Carrie ze Sexu ve městě rázem vypadá úplně jinak.

Ke spatření byla herečka ve středu večer na akci New 42nd Street Gala v newyorském divadle The New Victory. Sarah nenadchla make-upem ani výběrem šatů a bot. Černé šaty pod kolena ze splývavého materiálu se stříbrnými třpytkami vypadaly poněkud lacině a lodičky se zlatými flitry byly úplně vedle. Navíc naplno nechaly vyniknout hereččiny žilnaté nožky.

Není novinkou, že když kolem sebe Sarah nemá tým stylistů, je v módě trochu ztracená. Vkus a styl své postavy Carrie Bradshaw nepochytila a občas se na ulici objeví ve skutečně děsivé kreaci, jak jste na Super.cz mohli vidět nedávno.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám