Hlavní obsah
Článek

Dvaadvacetiletý model a bývalý pornoherec Nick Gruber měl po dva a půl roku vše, na co si vzpomněl. Jeho partnerem byl totiž americký návrhář Calvin Klein. Téměř půlstoletý věkový rozdíl nejdřív jejich lásce nebránil, ale rozdílné názory se přece jen postupem času projevily a vztah byl údajně stále jako na houpačce. Letos v lednu se proto raději rozešli a každý šel svou cestou. Ta Nickova je přitom víc než překvapivá...

Začal randit a chodit se ženami, ale hlavně to s ním začalo jít z kopce. Nick byl jako utržený ze řetězu a v jeho životě se stále častěji začaly objevovat drogy. Nakonec byl i zadržený kvůli tomu, že se po ulicích Los Angeles potuloval zfetovaný kokainem. Soud mu napařil veřejně prospěšné práce a Gruber tak musel potupně zametat ulice.

O svém vztahu se slavným návrhářem dlouho mlčel, ale britskému magazínu Page Six se nakonec rozpovídal. Klein, který mu pořídil například luxusní vůz Bentley v přepočtu za víc než sedm a půl miliónu, byl žárlivý, a dokonce jej prý donutil podstoupit dvouhodinový test na detektoru lži. To vše kvůli podezření z nevěry.

„Prošel jsem. A potom šlo všechno zase líp. Ale jaký partner vás nechá podstoupit test na detektoru,“ ptal se stále s nepochopením Gruber. Mladý blonďák se měl ale víc než dobře. S Kleinem žil v jeho sídle ve West Village a dostal se do vyšší společnosti: „Naučil mě toho hodně. Představil mě starším lidem. I cestování po světě je učením samo o sobě,“ řekl Nick. Ovšem i Calvin Klein s mladíčkem zažil některé věci poprvé. „Vzal jsem Calvina do McDonald’s a koupil Big Mac. A on se ptal, jestli je středně propečený,“ smál se Gruber.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám