Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Poklad z Anglie jménem Kelly Brook je v poslední době na samém vrcholu slávy. Nejen, že nedávno zářila jako hlavní hvězda nového luxusního kabaretu Crazy Horse v Londýně a je úspěšnou herečkou i moderátorkou, ale zároveň se jí hrne jedna modelingová nabídka za druhou. Při pohledu na její skvostnou postavu asi každý správně usoudí, jaký druh oblečení by se na ní nejlépe vyjímal... Ano, je to ten, který toho zakrývá co nejméně.

Třiatřicetiletá Kelly má za sebou focení spodního prádla pro vánoční kolekci anglické značky New Look. Vyztužené podprsenky navíc lichotí tvaru poprsí a zázračně jej pozvednou, a tak modelčiny přírodní vnady velikosti E vytvořily v prádle senzační dekolt.

Brook se dokázala zapsat mezi nejslavnější britské modelky i přesto, že dorostla do výšky pouhých 168 centimetrů. I proto se Kelly věnuje spíš fotomodelingu a chození po přehlídkách přenechává vzrostlejším kolegyním.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám