Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Zbavit se kortikoidů a zejména nepříjemných projevů atopického ekzému je sen každého atopika. Užijte si prázdniny bez suché, popraskané pokožky s kompletní řadou Protopan. Všechny přípravky byly vyvinuty v ČR a testovány atopiky, kteří chtěli dát sbohem kortikoidům. Celá řada inovativně a dlouhodobě pečuje o pokožku zvenku i zevnitř. Navíc můžete využít červnové akce sdružení lékáren mojelekarna.cz

Protopan® Promašťovací krém a Promašťovací mléko

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Základem řady Protopan je promašťovací krém, určený převážně pro suchou až velmi suchou pokožku se sklonem k šupinatění a svědění. Stejně jako tělové mléko, které je ideální aplikovat do 3 minut po koupeli, pomáhá pokožku promastit, zklidnit a následně regenerovat. Oba přípravky jsou bez parfemačních přísad, proto nedráždí. Jsou plněny do unikátního airless obalu (bez vzduchu), proto mohou obsahovat minimum chemických konzervantů a jsou vhodné i pro batolata.

Doplňky stravy pro vyživení atopické pokožky

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Důležitou roli hrají v péči o atopickou pokožku i doplňky stravy. Probiotika + inulin s obsahem odolných živých kultur Bacillus clausii, Lactobacillus fermentum a Lactobacillus rhamnosus jsou cíleně šlechtěny pro potřeby atopické pokožky. Omega 3&6 obsahují jedinečné množství rostlinného oleje z hadince jitrocelového a tyto mastné kyseliny k léčbě atopického ekzému doporučují sami dermatologové. Přípravek pH balance obsahuje směs minerálů a stopových prvků, které napomáhají udržet optimální pH pokožky.

Červnová akce Protopan v mojelekarna.cz!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Přípravky Protopan® můžete od 10. do 23. června zakoupit s mimořádnou 10% slevou v lékárnách sítě mojelekarna.cz, kterých je na území České republiky již téměř 390. Vybrané přípravky si také můžete objednat v klidu a z pohodlí domova a poté vyzvednout ve vámi zvolené lékárně ve vašem okolí.

Další články

Načítám