Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Bývalé sporťačce televize Nova Janě Adamcové (52) se už tak stýskalo po obrazovce, že se rozhodla vrátit. A tentokrát nikoliv na stejné místo zpravodajky ze světa sportu, ale rovnou na moderátorské křeslo hlavní zpravodajské relace na televizi Barrandov. Moderátorka Televizních novin Lucie Borhyová (45) by se měla začít bát hodně velké konkurence. „Je to pravda, nastupuji hned po Novém roce,“ potvrdila Super.cz Adamcová.

Manželka režiséra Jiřího Adamce se měla koncem tohoto roku vrátit na Novu po mateřské a spekulovalo se i o tom, že chtěla jít právě na místo Borhyové (což však Adamcová popřela). Místo toho ji od ledna budeme moci vídat na televizi Barrandov v Prvních zprávách, které běží od roku 2013 každý den večer.

„Půjde o hlavní zprávy, moderovat budu sama - ne ve dvojici. Jde o světový trend, málokde už moderují dva. Vůbec z toho nemám obavu. Mnoho let jsem pracovala v rádiu a na sportu mi nejvíc vadilo, že byl tak krátký, sama bych moderovala dál a dál,“ těší se na novou práci žena, kterou si diváci oblíbili pro její kultivovaný a příjemný projev.

Do zaměstnání Jana naštěstí nemusí nastoupit kvůli nedostatku peněz. „Upřímně musím říci, že mám to obrovské štěstí, že se nemusím do práce vracet kvůli tomu, abych zabezpečila rodinu. Proto se na ni těším jako na takovou,“ svěřila se.

Nová moderátorská role Jany Adamcové ale zklamala její dvě děti. „Ty se na to těšily jen do chvíle, kdy jsem je upozornila, že kvůli zprávám už nebude pásmo dětských pohádek Animáček v původním rozsahu. To je docela ničilo, jelikož u nás Animáček frčí každé ráno a večer. A do toho se jim teď namontuju já. Budou si zkrátka muset zvyknout,“ dodává s úsměvem sympatická paní Jana, která se těší, jaké budou reakce dcery Jasmínky, která ji ještě na obrazovce, na rozdíl od Daníka, neviděla.

Reklama

Další články

Načítám