Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Známe zaručený způsob, jak dostat toho, kdo vás v práci nejvíce dusí. Ukažte v létě svému šéfovi záda hned dvakrát! Vraťte se z dovolené opálení, zrelaxovaní a s perfektními snímky ve vašem foťáku. Určitě vám bude při jejich prohlížení závidět! Zvláště když mu řeknete, že jste za svoje dny luxusního odpočinku zaplatili asi tak stejně, jako kdybyste vyrazili kempovat pod stan.

Dovolená snů!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Užijte si osmidenní pobyt na Kypru, dovolenou snů na pobřeží Costa Brava ve Španělsku, deset dní s plnou penzí v Chorvatsku nebo si třeba vyražte za relaxací do Českosaského Švýcarska… To vše a o mnoho více pod jednou střechou na slevovém agregátoru Slevín.cz, který vám na dovolenou snů dá slevu v průměru neskutečných 60 %. A to navíc s neprůstřelným pojištěním! Kromě pojistky cestovní kanceláře jste v případě certifikovaných nabídek pojištěni i přímo slevovými portály.

Je to stejně jednoduché jako nákup v e-shopu

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Vyberete si typ dovolené, lokalitu a pak další podrobnosti, jako je třeba způsob dopravy, úroveň hotelu nebo forma stravování. Pak už se vypíšou dovolené, které odpovídají vašim požadavkům. A za nejvýhodnější cenu – se slevou třeba až 62 %!

Široký výběr dovolených na Slevín.cz

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nabídky na Slevíně pochází od 94 spolehlivých slevových serverů. Za pár sekund tak prozkoumáte stovky nabídek a vyberete tu, která vás osloví nejvíce. Žijete jen jednou, tak proč nezkusit třeba něco nového?

Nabídky pouze od ověřených partnerů

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Slevín spolupracuje jen s ověřenými partnery, takže máte jistotu bezpečného nákupu. Veškeré zájezdy jsou pojištěné podle zákona, nikdo se tak nemusí bát, že přijde o své peníze.

Kvalita služeb

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Slevín si dává záležet na kvalitě prodávaných služeb. I když tedy koupíte dovolenou se slevou 58 %, dostanete 100% servis. Pokud máte z nákupů na slevových portálech obavy, v případě Slevína na ně můžete zapomenout. Nákup dovolené je rychlý, jednoduchý a zvládnete ho za několik minut z vašeho domu. Je jedno, jestli hledáte dovolenou na poslední chvíli, nebo plánujete odpočinek měsíce dopředu. Slevín vám vždycky najde tu nejlepší nabídku. Ostatně, zkuste to sami!

Další články

Načítám