Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Večer, kdy se křtil kalendář Stock & Vica 2013, patřil hlavní hvězdě Vice Kerekes. Velkou pozornost na sebe ale strhla také Alena Buffon Šeredová (46), která byla hlavním hostem společenské akce.

Je to logické, neboť první vicemiss České republiky z roku 1998 nežije v Čechách, ale v Itálii, a tak je její přítomnost na českých večírcích spíše výjimečná. Česká kráska zároveň přitahovala pozornost přítomných díky svým ultra krátkým šatičkám s flitry. Zejména přítomní pánové mohli díky mikro délce sukně obdivovat její perfektně tvarované nožky.

Alena se sice vzdala fungování ve vrcholném světě modelingu, neboť jí tato práce prý přestala bavit, o svou figuru ale prý kvůli sobě a manželovi odpovědně pečuje.

„Postavu si udržuju pro sebe a svého manžela. Chodím do posilovny, cvičím jógu, snažím se hlídat jídlo. Určitě to není tak, jak bývá zvykem říkat do televize - necvičím, jím všechno a jsem nádherná,“ prozradila nám své triky na krásu Šeredová.

Reklama

Další články

Načítám