Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Opálenou pleť považujeme za atraktivní, ale pokožka se zvýšenou pigmentací brání proti negativnímu působení UV záření. Při slunění tedy nesmíme zapomínat na správnou ochranu. Dana Morávková sází na pomoc americké přírodní kosmetiky Pevonia Botanica, která nabízí nejen přípravky na opalování i následnou péči, ale také salónní ošetření vhodné pro pokožku v letních měsících.

Jak chránit pokožku

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Každý by měl při opalování dodržovat základní pravidla. Nejdůležitější z nich je používání ochranných krémů s dostatečně vysokým UV faktorem a respektování vlastního fototypu pleti. Sluneční kosmetiku nepoužívejte pouze na pláži, ale i během všedního dne ve městě. Spálit si dekolt či ramena můžete i u kávy na zahrádce restaurace. Nezapomínejte i na ruce, které společně s obličejem vystavujete UV záření nejčastěji. Přípravky z řady Ligne Soleil poskytnou vaší pleti ochranu, hydrataci i péči. Výrobky jsou obohaceny o vitamíny E, C a B, také zelený čaj, squalin, kyselinu hyaluronovou, aloe a extrakt z vodní lilie.

Následná péče

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Po dni stráveném na slunci bývá pokožka suchá, nepříjemně pne a může i pálit, proto potřebuje intenzivní péči. Nezapomeňte proto na náležitou péči po opalování. Velké dávky slunečního záření kůži dráždí a urychlují její stárnutí a tvorbu vrásek, i když to bezprostředně po opalování není vidět. Přípravky po opalování odpovídají specifickým potřebám opálené pokožky, mají lehkou konzistenci, snižují podráždění, poskytují příjemně chladivý efekt a dodávají potřebnou hydrataci. Obsahují blahodárné zklidňující a zvlhčující látky, které vrátí vysušené kůži vláčnost, pomohou zmírnit napětí a prodloužit trvanlivost opálení.

Před dovolenou zkuste Lipomassage

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Pokud chcete před dovolenou zlepšit kvalitu pokožky, vyzkoušejte francouzskou metodu Lipomassage™. Tato metoda zvyšuje krevní a lymfatickou cirkulaci, a tím podporuje vyplavování odpadu látkové výměny. Napomáhá rovněž odbourávání tuků a přispívá k celkové relaxaci. Výsledkem je štíhlejší, vyrýsovanější tělo a hladší a pružnější kůže. Metoda je určena pro ženy i muže bez věkového omezení. Ošetření je zcela individuální, vždy závisí na citlivosti a stavu kůže klienta. Při první návštěvě vás čeká konzultace, při které se upřesní a doporučí konkrétní program ošetření. Po proceduře bude pokožka prokrvená, zlepší se její zásobení výživou a kyslíkem. Pokožce se navrací elasticita a zpevňuje se ochablé podkožní vazivo. Zlepšením toku lymfy dochází k odplavování toxinů a nežádoucích látek z těla, pokožka a celý organismus se omlazuje a regeneruje.

Po návratu

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Okamžitou úlevu na slunce citlivé pokožce nebo pleti poškozené opalováním přináší zklidňující zábal z vodní lilie, kterým vás budeme hýčkat v salónu Pevonia Botanica. Chladivá a citlivost snižující vodní lilie, zelený čaj a heřmánek sníží nepohodlí pleti spálené sluncem. Toto ošetření, na které po dovolené sází i Dana Morávková, nejen uleví pleti od pálení, ale také zároveň hydratuje, léčí, snižuje citlivost a teplotu pokožky.

Další články

Načítám