Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvák Daniel Hůlka (55) se vrací na scénu. Více než rok o něm nebylo ani vidu ani slechu. Zmizel z veřejného světa a dopřával si po těžkém zánětu slinivky odpočinek. Nyní se cítí opět ve formě a společně s Evou Urbanovou budou hlavními hvězdami chystané show Symfonie ledu 2013.

Hůlka se objevil na tiskové konferenci k chystané podzimní tour dokonce na bruslích. "Nestál jsem na bruslích tak deset let a asi je to vidět. Ale nepadám, to se počítá," smál se zpěvák, který naštěstí v show bruslit nebude. To budou mít na triku vítězové olympijských her, mistrovství Evropy či světa. Hůlkovi s Urbanovou bude patřit hudební část.

"Zase se cítím v pohodě, zdravotní stav je v normě, a to je nejdůležitější. Samozřejmě omezení budou možná do konce života. Panáka jsem neměl od loňského dubna, dám si maximálně pivo, to mám povolené," říká Hůlka.

Váží přes sto kilogramů a stále si drží svoji image "šedého vlka". Že by si vlasy ostříhal nebo obarvil, to prý v plánu není. "Některé ženy říkají, že to je i sexy. Mně přijde v podstatě takové zvláštní či směšné, když si chlapi začnou kvůli šedinám barvit vlasy, já to v plánu určitě nemám," dodal Hůlka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám