Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Klasické cigarety vydávají kouř, páchnou a nutí své okolí stát se pasivními kuřáky. Zato e-cigarety můžete klidně kouřit v bezprostřední blízkosti malého Ježíška. Elektronické cigarety také šetří zdraví nejen kuřákovo, ale i jeho blízkých. A tak se stávají ideálním vánočním dárkem!

Ušetřete s celou sadou

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Pořiďte si nejnovější e-cigaretu z řady eGo Joyetech eGo-C v sadě po 2ks (s kapacitou baterií 650mAh) a dostanete zdarma 6x 5ml e-liquid Dekang! Jistotou je jednoduché čištění atomizéru, výborná dýmivost, maximální spolehlivost, a také levnější provoz. Tuto cigaretu doporučujeme silným kuřákům a kuřákům, kteří preferují pohodlné a bezstarostné e-kouření.

Kouření z e-cigarety je opravdovým zážitkem

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

K nejprodávanější elektronické cigaretě eGo-W nyní dostanete zdarma 10 nejprodávanějších 5ml e-liquidů. Elektronická cigareta eGo-W je elektronickou cigaretou nové generace a inteligentním modelem, který vás během kouření světelnou signalizací upozorňuje na nesprávné kouření či slabou baterii. Užijte si skvělou chuť, velkou dýmivost a vysokou spolehlivost.

Kuřte zdravěji

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

V tabákovém kouři bylo prokázáno více než 4.000 chemikálií, například popel, dehet, olovo atd. Všechny tyto chemikálie se usazují v kuřákových plicích. E-cigarety odbourávají všechny vedlejší efekty tabáku. Díky elektrické baterii a patentovanému odpařovači (atomizéru), vychází z elektronické cigarety nikotin ve formě nezapáchající páry (obsahující pouze nikotin a další látky, které jsou pro organismus neškodné).

Moderní typ e-cigarety

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Elektronická cigareta eCab (následovník eGo) je nový a moderní typ e-cigarety. Mezi její nesporné výhody patří výměnný atomizérový systém, velký zásobník na liquid o objemu až 2 ml a také vyměnitelné baterie. Moderní design a nízká hmotnost tyto kvality jen doplňují. A doma se nemusíte bát, že zapálí vánoční stromeček!

Nakupujte od ověřených výrobců

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Poslední dobou se objevuje hodně velmi nekvalitních e-cigaret za podezřele nízké ceny, jejichž prodejci následně nechtějí řešit jakékoliv reklamace. Proto doporučujeme nakupovat jen ve spolehlivých obchodech. Známkou „Ověřeno zákazníky“ se na Heurece těší firma NC Computers. Nabízí pouze kvalitní e-cigarety od ověřených výrobců a s potřebnými certifikáty.

Další články

Načítám