Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Gábina Partyšová (45) předvedla svoji chloubu, která momentálně nepatří žádnému muži. Partyšová vyrazila na nákupy do nového outletu v pražských Holešovicích a Super.cz vzala i do kabinky. Během zkoušení nových hadříků nám předvedla v podprsence své dvojky.

Gábina má nyní ideální postavu. Po stresech kvůli Ornelle a rozvodu s Pepou Koktou měla před Vánoci nejnižší váhu v historii, vážila pouhých 48 kilogramů. "Jsem ráda, že tohle šílené období mám za sebou. Zase se můžu normálně usmívat a v pohodě jíst. Jsem na váze 54 kilo, což si myslím, že je pro mě ideální," řekla Super.cz Partyšová.

Její vnady tak dostaly zase ty správné rozměry. Gábina se ráda obléká sexy, a není tak divu, že je radši, když má ve výstřihu co ukázat. Z obchodu si pak odnesla luxusní zlaté šatičky, které odhalovaly její štíhlé dlouhé nohy. "Jsem ráda, že už nemám velikost 0, ale 1," dodala moderátorka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám