Hlavní obsah
Článek

Přesně rok po skončení Hlasu ČeskoSlovenska o sobě dává vědět Anna Veselovská (17). Slovenská zpěvačka patřila již od prvního okamžiku mezi nejvýraznější osobnosti prvního ročníku pěvecké soutěže. Její osobitý pěvecký projev oslovil fanoušky napříč všemi generacemi, tudíž není divu, že Anna nakonec skončila na nádherném druhém místě.

Zpěvačka právě přichází se singlem Lepší ako sme. A jak je z promo fotek patrné, už to není ta roztomilá Anička. Z plaché ustrašené dívky v khaki mundúru a skrývající se za kytarou je mladá sebevědomá žena, která se nebojí ukázat své přednosti. Na bookletu překvapuje v krátkých šortkách odhalujících skvěle tvarované nohy a výrazným rockovým make-upem.

Nový singl Veselovské je předzvěstí její debutové desky. Ta dostala název 10 rozdielov a nabídne celkem jedenáct písní. Většinu skladeb si Veselovská napsala sama, mamutí podíl na vzniku desky má ale i slovenský zpěvák a skladatel Ivan Tásler z kapely IMT Smile, který se na albu nejen autorsky podílel, ale také jej i produkoval.

Reklama

Další články

Načítám