Hlavní obsah
Článek

Myslí to zpěvačka Iveta Bartošová (†48) se svým novým objevem, italským hrabětem Domenikem Martuccim (47), opravdu vážně? Super.cz získal fotografie, na kterých se páreček líbá. Ale vášnivější je snad i sedačka, na které si při aktu lásky hověli. Není nakonec jejich love story habaďůrou na fanoušky?

Polibek údajných milenců postrádá erotický náboj. Vypadá to spíš, jako by Iveta líbala hodného strýčka. Nebylo by divu, kdyby se oba snažili jen zviditelnit. Vždyť Bartošová potřebuje po alkoholickém podzimu znovu nastartovat kariéru. Domenico taky zrovna nevydělává jako Leoš Mareš. Oba dva ale jakoukoli manipulaci davem tvrdošíjně popírají.

Domenico Achille Carmine Elia Martucci Marino della Torre, jak zní celý titul Ivetina italského přítele, dokonce údajně svou milou již seznámil se svým otcem. "Když se dozvěděl, že jsem před několika lety přišla o tatínka, nabídl mi, že bych mohla být jeho dcerou," svěřila se Bartošová. S díky nabídku přijala.

Zatímco její život je nyní údajně zalitý sluncem, nikde žádný mráček, natožpak problémy, v médiích se objevují nová svědectví proti jejímu muži. Nejenže proti němu vystoupila zpěvačka Míša Nosková, která tvrdí, že Domenico byl během jejich vztahu děvkař a chodil do nevěstinců, navíc se ozvali i Italové žijící v Praze.

"Domenico to měl s Bartošovou celé naplánované. Už před časem mi říkal, že když je teď volná, bude se jí dvořit. Až ji získá, ona mu pak konečně pomůže k úspěchu. V naší branži totiž dodnes nic neznamenal," říká zpěvák Roberto Caporali. Domenico je prý známý svůdce a ženy dokáže doslova utáhnout na vařenou nudli. "Italská komunita je na něj naštvaná, protože nám dělá ostudu," dodal Caporali.

"Za tím vším může být závist. Domenico se zdá být poctivý a férový chlap. Možná mu Iveta pomůže, ale i ona potřebuje chlapa, takže si vyjdou vstříc navzájem," tvrdí manažer Bartošové Richard Dušák.

Reklama

Další články

Načítám