Hlavní obsah
Článek

Tohle už vážně není ani vtipné! Bohužel opět totálně zkrachovalá pěnice Iveta Bartošová (†48) se v televizi Pětka počtvrté za sebou ukázala ve stavu, v kterém se hodně pláče, krásně zpívá, kapříci mluví, delfíni píší písničky a cisterny alkoholu se zaměňují za náprstky. Podívejte se na sestřih toho nejšílenějšího, co infantilní Iveta, jež vlivem nezdravého životního stylu opět natéká, divákům zase předvedla!

Zatímco v neděli Bartošová v pořadu Iveta živě vypadala, jako by byla po dlouhé době při vědomí, její středeční vystoupení bylo zase katastrofou (jako už třikrát předtím - video zde, tady a článek zde). Poté, co se její milenec Josef Rychtář ujal vlády nad jejím životem i po profesionální stránce, stalo se s ní něco velmi ošklivého.

Zpěvačka se na základě působení bůhvíjakého svinstva chovala jako infantilní pětiletá holčička, která skákala s nesmysly dospělým lidem do řeči, odpovídala, když se jí zrovna nikdo na nic neptal, smála se neskutečným banalitám, a navíc úplně pokroutila realitu. To když si vyhodnotila útočný projev bývalého pěvce Daniela Landy (55) na Českém slavíkovi úplně jinak než zbytek planety. „Dan Landa měl moji řeč,“ začala prostince. „Ale prakticky se zastal mě, mého přítele, mé rodiny, takže děkuju, Dane,“ řekla.

Také na otázku diváka, koho by chtěla za příštího prezidenta, odpověděla tak, jako by ani nevěděla, že bývalý ministr zahraničí a disident Jiří Dienstbier je už dávno na pravdě boží. Netuší snad, že na hlavu státu kandiduje ve skutečnosti jeho potomek? „Já jsem vždycky měla ráda pana Dienstbiera. A znala jsem jeho syna. Ale já to neovlivním,“ blekotala Bartošová. Iveto, vážně se sebou nechceš něco dělat?

Související témata:
Jiří Dienstbier

Reklama

Další články

Načítám