Hlavní obsah
Článek

Slovenský rapper Rytmus (47) své fanoušky nezklamal, a dokonce neváhal vystoupit v obrovském mrazu.

Ve strašné zimě se objevil na slavnostním otevření zimní sezóny v Tatrách. A jelikož se jednalo o open air koncert, byl pořádně zabalený v bundě a na rozdíl od fanoušků si jako pravý profesionál nic ostřejšího nedal.

„Ostatní účinkující a celebrity se zahřívali v nedalekém baru, on přijel, vystoupil a pak zase rychle odjel,“ uvedl jeden z členů organizačního týmu.

Na nákupy vánočních dárků ale zřejmě nespěchal. „Neřeším zatím ani dárky ani kde budu o Vánocích, je teprve začátek prosince,“ nedělal si hlavu s vánočním šílenstvím Rytmus, který po vystoupení zamířil do Chebu.

I když Rytmus vystupoval v rámci otevření zimní sezóny, přiznal, že moc velký milovník lyžování nebo snowboardu není, a tak nové lanovky nejspíše nevyzkouší.

„Moc nelyžuji, ale mám rád, když se jede s partou někam na hory na chatu, to je pak velice příjemné,“ prozradil Rytmus, který si na nedostatek práce rozhodně nemůže stěžovat. „Můj diář je pořád plný, možná bych byl radši, kdyby tak plný nebyl a já si mohl více oddychnout,“ uzavřel řízný rapper.

Reklama

Další články

Načítám