Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Ani známým osobnostem se nevyhýbají problémy dnešních dnů. K obětem velké vody patří přední české celebrity. Žádná sice nepřišla o domov, ale minimálně pořádný úklid je čeká. Přečtěte si příběhy slavných českých tváří!

„Voda se mi dostala do bytu. Takže uklízím, všude mám hadry a kýble,“ svěřila se na tiskovce k Muži roku pořadatele Davida Novotného Yvetta Blanarovičová (60). „Máme zatopenou loděnici na Císařské louce, trénujeme mimo Prahu,“ uvedl na stejné akci olympijský bronzový medailista ze čtyřkajaku Daniel Havel.

To Monika Marešová (49) řeší mnohem větší problémy. „Od pátku jsem měla zatopenou zahradu. Šlo mi to až k domu. Bylo tam ale jen deset centimetrů vody, vím, že jiní lidé jsou na tom mnohem hůř,“ bagatelizovala svůj problém Monika, která bude moderátorkou letošního ročníku soutěže mužské krásy spolu s Evou Decastelo.

„Je to ale zvláštní. Nejsem v zátopové oblasti, ale ve stráni. Voda mi měla zahradou jen protéct, ale držela se na ní. K tomu se přidala spodní voda. U sousedů přitom nic takového neměli. Už to řeším s dodavatelem domu a pozemku. Někdo evidentně pochybil, nemělo by se to stávat,“ kroutí hlavou krásná manželka Leoše Mareše s tím, že voda už ustoupila a své si odpracovalo i čerpadlo.

Na tiskovku nemohla kvůli povodni dorazit modelka Dominika Mesarošová (38), která si nedávno pořídila dům v Průhonicích. „Jsem šíleně zaplavená. Sama to tu odklízím, je to komplikace. Je tu tolik vody, že to tráva a zem nestačí pobírat. Vodu mám všude, bez holínek člověk neprojde,“ svěřila se Mesarošová s tím, že ale na rozdíl od těch, co přišli o domov, dopadla ještě výborně.

Voda v těchto dnech komplikuje život i Vlaďce Erbové (42). „Jsme obklopeni vodou, v neděli jsem se dostala jako jedna z posledních po Strakonické domů. Nikde okolo není otevřen žádný obchod, vše je zatopené,“ dozvěděli jsme se zase od vnadné celebrity, která žije v obci Černošice u Prahy, jež byla povodněmi zasažena mimořádnou silou. Naštěstí modelka s Tomášem Řepkou bydlí dále a výše od vody, takže povodně se až k nim do domu patrně vůbec nedostanou.

„Z obce se dá teď vyjet jen jednou cestou, ale je to jen na vlastní nebezpečí. Půda je tam podmáčená a padají stromy. Jednou jsem tudy riskla jet, ale raději už tam nejezdím. Zrušila jsem všechny pracovní povinnosti,“ dodala Erbová.

Reklama

Další články

Načítám