Hlavní obsah
Článek

Nejslavnější imitátorka moderátorky Haliny Pawlowské Naděžda Krupská se dostala do křížku se zákonem. Poté, co v pondělí večer po vystoupení v clubu Friends v Bartolomějské ulici v centru Prahy líbala svou novou kořist, byla zatčena. Travesti moderátorka si ale nenechala nic líbit. Proto podle svých slov dostala od přítomných strážců zákona za vyučenou.

„Po vystoupení v clubu Friends, kde jsme i popíjeli, jsem se při odchodu před klubem líbal s mladíkem. To se nelíbilo policistovi. Měl k tomu nějaké průpovídky. Na to jsem mu řekl, že je idiot nebo něco v tom stylu. On na mě začal utočit, že mu nemám tykat. Pak začala mela, kterou jsem natáčel,“ svěřila se Super.cz Krupská, která se v civilu jmenuje David.

Z videa, které máme k dispozici, je vidět, že policistům opravdu nepřiměřeně přetekly nervy. Zadrželi přítomného mladíka, který se nechtěl legitimovat, ale také Krupskou.

„Přítomný mladík se odmítl legitimovat, a tak jsme byli zadrženi. Já ho nazval extremistou a jeho se to hodně dotklo. Začal mi zabavovat mobil. To se mi nelíbilo a chtěl jsem ho zpět,“ popisovala vyhrocenou situaci už na policejní stanici známá travesti imitátorka. Rozčílený strážník na stanici jí dle jejích slov uštědřil dvě rány do obličeje.

„Už přesně nevím, kdy mi jednu natáhl, ale mám natrženou rohovku. Byl jsem ošetřen v nemocnici na Bulovce na očním oddělení, kam jsem se dostavil sám. Budu podávat trestní oznámení. Celou věc konzultuji s právníkem. Přiznávám, že jsem byl opilý a drzý na policistu. Poraněné oko je ale opravdu přehnaná reakce,“ dodává Krupská, která nadýchala přes dvě promile.

Reklama

Další články

Načítám