Hlavní obsah
Článek

Finalista první Česko Slovenské SuperStar Jan Bendig (30) začíná spolu s komplet novým týmem znovu rozjíždět svou kariéru, daří se mu jak dlouho ne, ale kvůli nechutné stránce pro gaye má malér jako hrom. Jistý podvodník vyvěsil na stránky fotografii, na níž je velmi zdařilá fotomontáž nahého muže s pohlavním ústrojím v ruce a hlavou Honzíka. „Jedu turné pro děti a dělá mi to spoustu nepříjemností. Musím všechny přesvědčovat o tom, že na snímku opravdu nejsem já,“ svěřil se Super.cz rozzlobený zpěvák. Na autory podal trestní oznámení a policie prověřuje hned tři trestné činy!

„Nikdy jsem žádné podobné fotografie nefotil a nikdy fotit nebudu, takový nejsem. Hrozně mě to naštvalo, protože mi podobná negativní publicita ubližuje. Stránka s fotkou se dá snadno najít i ve vyhledávači a už se mi ozvala třeba i maminka třináctileté fanynky, co to má znamenat. Je to nechutné, tvrdě se proti tomu musím hájit,“ tvrdí Honzík, podle kterého autor fotomontáže použil jeho hlavu z fotky, která vznikla při natáčení výletu se školou.

Zpěvák, kterého jsme potkali na tiskovce k Muži roku, na jehož finále bude vystupovat, pochází ze silně věřící rodiny a kvůli svému vychování by prý nikdy nic podobného nenafotil. A protože ho fotomontáž poškodila, obrátil se přes advokáta na policii.

„Policie musí prověřit, zda vystavením kvalitní fotomontáže Jana Bendiga nebyly naplněny znaky skutkové podstaty trestného činu poškozování cizích práv, šíření pornografie (stránka je dle sdělení provozovatele pro děti od patnácti let) a pomluvy. Snímek vyvolává dojem, že jde o pravou fotografii poškozeného, jeho těla a penisu, a tvrdí o něm, že střídá partnery, což v žádném případě není pravda,“ řekl nám právník, který Bendiga v případu zastupuje.

Lotři, kteří hvězdičce českého šoubyznysu způsobili značné potíže, si tak možná půjdou dokonce brzy sednout do lochu.

Reklama

Další články

Načítám