Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tak tyhle pohledy mluví za vše! O tom, že je těhotná Táňa Vilhelmová (45) s Vojtou Dykem (38) v sedmém nebi, nemůže být pochyb. Výmluvné, zamilované pohledy a úsměvy, které si páreček vyměňoval na Mikulášském charitativním bazaru Nadace Dagmar a Václava Havlových Vize 97, který se konal v prostorách Pražské křižovatky, musely přesvědčit i poslední pochybovače.

Vojta s Táňou, která těhotenství ještě oficiálně nepotvrdila, si obhlíželi a pořizovali zejména dárečky pro ty nejmenší. A mysleli zjevně nejen na starší kluky Táni, ale i na dítko, které má teprve přijít na svět.

U jednoho ze stánků si totiž vybrali roztomilý polštářek pro malé miminko s velmi originálním nápisem. „Jsem Srdíčko, mazlíček pro miminko“, stálo napsáno na cedulce. Pár minut se nad ním oba rozplývali, a nakonec si jej společně s dalšími předměty odnesli s rozněžnělými výrazy ve tvářích domů.

Reklama

Další články

Načítám