Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Kde sehnat peníze, abychom se nemuseli uskromňovat v posledních dnech v roce? Tuto otázku řeší čím dál tím více Čechů. Patříte mezi ně? Nemusíte! Řešením může být třeba snadná SMS půjčka, která dokáže zajistit dárky na poslední chvíli i pro ty, kterým na vánoční nákupy prostě nezbylo.

Bez vánočních depresí!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Už žádné vánoční deprese z prázdné peněženky! Rychlá SMS půjčka Kredia je určena přesně těm, kteří potřebují o letošních Vánocích nakoupit „bez peněz“. Už není třeba se trápit pocitem, že dárky, které byste rádi nadělili své rodině, musíte nechat v regálech obchodu. Snadná SMS půjčka zařídí, že vám žádný dárek neuteče mezi prsty, a nepřipustí už žádná další vánoční zklamání. Rychle a jednoduše! Takže žádná omezování jako doposud! Díky rychlé SMS půjčce Kredia si můžete dovolit i neplánované výdaje nad rámec vašich obvyklých útrat. Peníze navíc získáte takřka ihned – do druhého dne po odeslání zprávy vám je Kredia převede na účet! Rozlučte se s každoročním stresem, kde sehnat peníze na dárky, a využijte to možná nejpohodlnější řešení, jak si půjčit!

Drobné SMS půjčky

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Drobné SMS půjčky jsou oblíbeným, jednoduchým a bezpečným způsobem, jak vyřešit momentální potřebu krátkodobého navýšení výdajů. S půjčkou Kredia si lze půjčit částku od jednoho do deseti tisíc korun. Peníze následně splatíte do dohodnutého termínu - třeba příští měsíc, až dorazí čerstvá výplata. Celý proces je velmi rychlý a jednoduchý, nevyžaduje žádné složité papírování a neupisujete se k dlouhodobým závazkům. Peníze máte přitom téměř kdykoli k dispozici.

Půjčka bez úročení!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

SMS půjčka nepoužívá klasické úročení, funguje na principu paušálního poplatku za její zpracování a poskytnutí. Částka, kterou celkově dlužník při vrácení zaplatí, se odvíjí jak od poskytnuté sumy, tak od zvolené doby splatnosti. Například při půjčce 1 000 korun na tři týdny je celkový poplatek za úvěr 270 korun. Podrobnosti o půjčkách najdete na www.kredia.cz.

Další články

Načítám