Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Vánoční svátky se blíží. Nemáte ještě všechny dárky? Nemusíte panikařit. Přinášíme vám tipy na dárky pro ženy i muže, které navíc můžete nakoupit v pohodlí domova přes internet. Pevonia Botanica vás potěší krásnými kosmetickými sadami.

Pánská sada

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Zárukou elegantního a pěstěného vzhledu moderního muže je pravidelná a důkladná péče o pokožku, která by se i pro muže měla stát každodenní záležitostí. Americká přírodní kosmetika Pevonia Botanica nabízí právě mužům speciálně upravenou řadu obsahující kaviár pro potřeby pánské pleti. Ostatně právě tuto značku si oblíbili takoví herci jako Matthew McConaughey, Sylvestr Stallone, Hugh Jackman a Keanu Reeves, který nedá dopustit na kaviárový balzám. V dárkové sadě nalezne váš partner Kaviárový balzám, Zklidňující balzám po holení a Emulzi pro snadnější oholení.

Sada Lumafirm

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Luxusní přípravky Lumafirm dodají pokožce mladistvou vitalitu díky dokonalému rozzáření pokožky a současně výrazně omezují všechny známky stárnutí. Jedinečné složení ingrediencí obsažených v přípravcích Lumafirm působí doslova "proti hodinám". Efektivně zpevní pleť, působí i proti pigmentovým skvrnám a sjednocují barevný tón. Vrásky jsou redukovány a nahradí je vypnutá a rozzářená pleť. Pokožka získá zpět svou sílu a pevnost a vypadá mladší. V dárkové sadě zakoupíte Korekční krém na obličej, oční krém a jedinečný tělový krém.

Na suchou pleť

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Suchá pokožka je často dehydratovaná, chybí jí lesk a vitalita. Ligne Sevactive poskytuje pokožce okamžitou výživu a ochranu a přitom obnovuje její přirozený hydrolipidový film. Hydratujte a vzdorujte stárnutí s extraktem z pecek hrušky, mateří kašičkou, mikroemulsifikovanými vitamíny A, E & C a kyselinou hyaluronovou. Vaše pleť bude viditelně omlazená, pevnější, s větší poddajností a elasticitou. Dárková sada obsahuje pleťový čistič, pleťovou vodu, Omlazující krém na suchou pleť a Vitamínový koncentrát.

Vypněte se

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Víte, že elastin je jednou z nejvíce doporučovaných bílkovinných přísad, které oživují a vypínají pokožku a zároveň zlepšují její pružnost a poddajnost? Přípravky řady Power Repair Elastine intenzivně hydratují, zpevňují a vyhlazují pleť. Jsou vhodné pro všechny typy pleti, ale především hlavně pro všechny ženy, které trápí ztráta elasticity. Vysoce účinný anti-agingový program s mořským kolagenem, elastinem, kyselinou hyaluronovou, extraktem ze zelených oliv, jasmínovým olejem a mikroemulsifikovanými vitaminy slouží nejen k prevenci poškození pleti, ale navrací ztracenou pružnost, vyhlazuje vrásky a sjednocuje povrch a barvu. Díky svému výraznému omlazujícímu účinku patří mezi nejžádanější produkty značky Pevonia. Kazeta obsahuje koncentrát a krém na obličej, odličovací mléko a hydratační lotion.

Další články

Načítám