Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Médii prosvištěla informace, že Václav Neckář (80) je na tom zdravotně natolik špatně, že ruší své vánoční turné. Je pravda, že známý zpěvák prodělal lehkou virózu, ale nyní už je ve formě a tento týden opět začíná naplno zkoušet program Půlnočního turné 2012.

„Viróza skolila celou naši rodinu, ale už jsme na tom všichni mnohem lépe. Na jednu stranu jsem rád, že jsme si to vybrali teď, a ne v termínu koncertů,“ svěřil se Neckář a jedním dechem dodává: „Vracíme se tedy v plné síle ke zkoušení i k živému hraní s kapelou, už se moc těším a doufám, že naši věrní fanoušci budou moci tu radost zažít s námi na třech vánočních koncertech, které nás čekají už za dva týdny,“ říká Václav Neckář.

Na koncertech jej doprovodí kapela Bacily a chlapecký sbor Pueri gaudentes. Exkluzivním hostem Půlnočního turné 2012 bude další legenda české populární hudby, zpěvačka Marie Rottrová. Na Půlnočním turné 2012 spolu s novinkami z posledního Neckářova alba, a to včetně hitu Půlnoční, zazní i evergreeny, jakými jsou Stín katedrál, Tu kytaru jsem koupil kvůli tobě, Čaroděj Dobroděj a řada dalších. Chybět nebudou ani tradiční české koledy.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám