Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dvaadvacetiletá dcera herců Ivany Andrlové a Ivana Vyskočila Michaela Vyskočilová se pořádně změnila. Společně se svým tatínkem Ivanem vařila v pořadu VIP Prostřeno a nám neušlo, jakou proměnou rozverná dívka prošla.

Sundala brýle, tlustou vrstvu make-upu a rázem ztratila svou intelektuální vizáž. Jen na své dredy nedá milovnice extravagantních účesů dopustit. Z ošklivého káčátka se však krásná labuť zatím nevyklubala.

V pořadu o vaření si však s tátou velmi rozumí a nezapomene mu ani vyseknout poklonu. „Táta je šikovnej, táta moc dobře vaří, udělá u toho vždycky dost bordel teda, takže se bojím, že se tady za chvíli nehneme,“ rýpla si prostořeká Michaela, o níž si táta Vyskočil myslí, že má na všechno hned názor a někdy je i drzá.

Svého táty si však umí vážit. „Čeho si vážím na tátovi? Asi že se nás vždy zastal, když jsme potřebovali, a tak to má podle mě bejt,“ míní Míša, která uvařila pro opravdu zajímavou společnost.

U jednoho stolu se totiž sešli i exmanželka jejího táty Anife Vyskočilová s fešáckým synem Harim a Petra Černocká se Světlanou Nálepkovou, kteří vaří společně se svými protějšky.

Reklama

Další články

Načítám