Hlavní obsah
Článek

Další slavnou a úspěšnou maturantkou je po České Miss 2010 Jitce Válkové a České Miss World Lucce Kovandové Markéta Konvičková (29). Světice české hudební scény složila maturitu přesně v den oficiálního vydání svého třetího cédéčka s názvem Tablo. Tomu se tedy říká marketing!

Zatímco nové album sklízí úspěch u fanoušků hlavně díky singlu Z ráje jsem utekla s textem Jaromíra Nohavici (70), Markéta sklidila u maturitní komise samé jedničky díky svým vědomostem.

„Byla ve mně malá dušička, ale vzhledem k tomu, že jsem se opravdu pečlivě připravovala a že mi držel palce i můj kluk, věřila jsem si, že vše dobře dopadne," svěřila se se svými pocity Markéta a mimoděk vlastně na sebe práskla novinu o novém příteli.

Je jejím novým klukem Daniel Mrózek (31), se kterým si dokonce v Praze pronajala byt? „Ne, ten to není," kroutí hlavou Markéta a jedním dechem dodává: „S Danielem jsme bezva kámoši, ale spojuje nás pouze společný duet a management, nikoli láska."

Když jsme se snažili zjistit víc o jejím novém vztahu, tak dala zpátečku. „Nechci nic zakřiknout, jsem zamilovaná, ale vše je teprve v začátku, navíc mě teď čeká prestižní koncert Královny popu, koncerty v Chorvatsku a pracovní cesta do Ameriky, tak uvidíme."

Reklama

Další články

Načítám