Hlavní obsah
Článek

Kráska Alena Buffon Šeredová (46) se svou rodinou sice žije v Itálii, své syny Louise Thomase (5) a Davida Lee (3) ale učí česky a snaží se s nimi držet české tradice. Právě proto v tento čas s dětmi pravidelně vyráží na návštěvu babičky a dědy, aby si užili vše, co souvisí s oslavou svatého Mikuláše.

„Přijela jsem kvůli Mikuláši, protože v Itálii tento svátek neslaví. Je to naše každoroční návštěva. Ve čtvrtek jedeme zase domů,“ svěřila se nám Alena, která ve středu se svými kluky vyrazila na Staroměstské náměstí.

Když jsme se Aleny zeptali, jestli má už nakoupeny všechny dárky pod stromeček, tak odpověděla velmi šalamounsky: „Mám velké štěstí, že k nám chodí Ježíšek.“

Přestože zrovna v den našeho rozhovoru stihla Alena nazdobit doma v Itálii stromeček a vytvořit vánoční výzdobu, na pečení cukroví si netroufá. „Já nepeču, protože nejím sladký. Ani naše babi, která peče vánoční cukroví, ještě nemá napečeno.“ Bez sladkostí obecně by se kráska prý obešla, ale Vánoce bez vanilkových rohlíčků upečených její maminkou si prý nedovede představit.

Reklama

Další články

Načítám