Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Markéta Fialová (41), která doposud moderovala Televizní noviny v tandemu s Karlem Voříškem (60), jenž však kvůli aktivitám z minulosti musel svůj mnohaletý post opustit, se do zpravodajské relace kupodivu vrací. „Kupodivu“ proto, že televize pro Markétu doposud nenašla vhodného kolegu do dvojice, takže proti zavedenému nováckému úzu bude Fialová Televizní noviny prozatím moderovat sama.

Fialová, která provází také zpravodajskými speciály Cesta na Hrad, v nichž zpovídá kandidáty na příštího prezidenta České republiky, se na své původní pozici objeví už zítra večer a poté vždycky dva dny v týdnu, a to vždy v pátek a v sobotu.

„„Markéta Fialová je jednou z našich nejoblíbenějších tváří a jednou z nejzkušenějších moderátorek. Zvažovali jsme mnoho variant toho, kdo by měl moderovat Televizní noviny. Nakonec jsme se rozhodli, že tou nejlepší z nich je řešení, kdy Markéta Fialová bude Televizní noviny prozatím moderovat sama. Je to model, který si diváci velmi oblíbili u našich Poledních, Odpoledních i Nočních Televizních novin, a který se bude obecně týkat pouze pátků a sobot,“ říká Jan Andruško, generální ředitel TV Nova.

Ostatní dny budou i nadále patřit dvojici Lucie Borhyová (46) a Rey Koranteng (49).

Reklama

Další články

Načítám