Hlavní obsah
Článek

Vydejte se na nákup auta do AAA AUTO a ušetříte hned dvakrát. Poprvé, když si pořídíte vůz na splátky. Ty se přizpůsobí vašim možnostem a na měsíčním rodinném rozpočtu ani nepoznáte, že splácíte auto. Podruhé ušetříte, když využijete akční slevu 20 až 50 000 Kč na každý vůz z nabídky AAA AUTO. A nezapomeňte, AAA AUTO nabízí kvalitní vozy s garancí 24 měsíců. Možná si vyberete právě jedno z těchto.

Škoda Fabia 1.2 hatchback Sport se skvělou výbavou, černá metalíza, z roku 2008, po 1. majiteli, najeto pouze 51 685 km

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Hledáte prostorný hatchback s nízkými provozními náklady a v bohaté výbavě? Pořiďte si tento vysoce kvalitní a prověřený vůz po pečlivém majiteli, nekuřákovi. Díky pravidelným servisním prohlídkám vás nečekají žádné další investice. Výbava Sport nabízí např. klimatizaci, alu kola, el. okna a zrcátka, mlhovky, sportovní sedadla, centrál či kontrolu tlaku pneumatik. Rádi byste si dopřáli tento skvěle vybavený vůz? Tak proč nevyužít akci AAA AUTO Sleva 20 až 50 000 Kč?

Škoda Octavia 1.9 TDI combi Ambiente s bohatou výbavou, modrá metalíza, z roku 2009, po 1. majiteli, najeto pouze 79 799 km

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Prostorné rodinné combi s vyhledávaným motorem 1,9 TDI o výkonu 105 koní. Koupené jako nový vůz v ČR, po 1. majiteli, s pravidelným servisem. Jistě vás zaujmou nízké provozní náklady a vynikající výbava. Najdete zde klimatizaci, al kola org., el. zrcátka a okna, mlhovky, střešní nosiče, ASR, EBD, ABS, palubní počítač, zamykání řadicí páky, a ISOFIX. Tohle skvělé combi je dostupné i pro vás díky výhodnému financování AAA AUTO, které rozhodně nezatíží rodinný rozpočet.

Spolehlivý a oblíbený Ford Mondeo 1.8 TDCi combi, šedá metalíza, z roku 2007, po prvním majiteli, najeto pouze 95 682 km

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

V roce 2008 získalo celosvětovou cenu jako nejlepší combi. O rok později přibylo další ocenění za nejlepší rodinné auto! Řeč je o vozu Ford Mondeo 1,8 TDCi s výkonem 125 koní. Budete mile překvapeni nejen prostorností vozu, ale také velmi nízkými provozními náklady. Ve výbavě je aut. klimatizace, ABS, ASR, ESP, el. okna a zrcátka, mlhovky, tažné zařízení, palubní počítač. Součástí je i servisní knížka. I na tento Ford dostanete garanci 24 měsíců na mechanický stav, kterou poskytuje AAA AUTO.

Stylový a spolehlivý VW Golf 1.6 hatchback, černá metalíza, z roku 2005, po 1. majiteli, se servisní knížkou, najeto 82 424 km

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Vysoce spolehlivý vůz s pravidelnými servisními prohlídkami. Velmi nízké provozní náklady určitě potěší všechny zájemce. Díky bohaté výbavě se budete cítit jako doma. Samozřejmostí je aut. klimatizace, ASR, ABS, el. okna a zrcátka, mlhovky, tempomat, příprava na handsfree, zamykání řadicí páky. Pokud patříte mezi početné příznivce kultovního Golfu, už nemusíte pouze snít. Díky AAA AUTO a výhodnému financování je tento VW Golf dosažitelný pro každého.

Praktický rodinný Opel Zafira 1.9 CDTI, stříbrná metalíza, zakoupeno nové v ČR, po prvním majiteli, najeto jen 93 500 km

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Hledáte prostorný a bezpečný rodinný vůz? Tato Zafira je jako nová, pravidelně servisovaná, s velmi nízkými provozními náklady. V zimě nejetá! Ve výbavě najdete aut. klimatizaci, palubní počítač, ABS, ESP, ASR, multifunkční volant, vyhřívané sedačky, střešní nosiče, tažné zařízení. Opel Zafira získal v nárazových testech EuroNCAP nejvyšší možné hodnocení pěti hvězdiček. To je ten správný bezpečný vůz pro vaši rodinu, který vám s garancí 24 měsíců na mechanický stav nabízí AAA AUTO.

Další články

Načítám