Hlavní obsah
Článek

Každý průšvihář by byl rád, že nad ním všichni nezlomili hůl a někdo mu dal ještě šanci, aby si vydělal a mohl dělat práci, která ho baví. Ne tak ale Iveta Bartošová (†48)! Ta dostala od televize Pětky největší příležitost ve svém životě - zavřít všem škarohlídům ústa a dokázat, že není žádná troska, ale výborná zpěvačka. Jenže v rámci reality show po pár týdnech fungování asi začala cosi zobat a popíjet, do televize přišla několikrát ve stavu, kdy i pětileté dítě mluví a jedná inteligentněji, navíc se provalilo, že je pořád stejně nespolehlivá, když ruší natáčení, takže televize nemá co vysílat!

Iveta si vůbec svých chlebodárců neváží! „Nikdo si s Ivetou neví rady. Produkce pořadu se každé ráno probouzí se studeným potem na čele a doufá, že Iveta natáčení opět nezruší. Je velmi nevyzpytatelná. Už nám patnáctkrát z ničeho nic zrušila natáčení, což je velký problém,“ svěřil se týdeníku Sedmička zdroj z televize, podle něhož produkce nemá dostatek materiálu pro sestavení celého pořadu.

„Nemáte vůbec špatné informace. Je to tak,“ dozvěděla se zase naše redakce, když si zprávy ověřovala. Iveta ze začátku prý zvládala natáčet i pod parou, ale při cestě na předávání ceny Česká hvězda, kde vystoupila s příšerným kokrhelem na hlavě, to přehnala a byla tak mimo, že si to sama uvědomila a chtěla otočit auto a jet domů. To jí štáb rozmluvil.

Horší je to, že sedmnáct dnů před Lucernou skoro vůbec necvičí hlas, i když sama tvrdí opak. „Zaplatili jsme jí hodiny zpěvu na konzervatoři, ale doneslo se k nám, že je stejně jako natáčecí dny pravidelně ruší,“ prozradil informátor.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám