Hlavní obsah
Článek

Zatímco v Česku zuří ničivé povodně, několik českých krásek (a jedna slovenská) si užívá u Jadranu. Na ostrově Hvar fotí patrně nejdražší českou produkci roku, když mají pár minut volno, vystavují se slunci a rošťačí. Podívejte se do fotogalerie na tu krásu, kterou jsme exportovali do zahraničí!

Fotograf Robert Novotný vzal nádherné modelky na chorvatský ostrov Hvar, kde s nimi pracuje na několika projektech, takže program je rozpočítán doslova na minuty. Fotí se reklamy pro dvě světové značky mobilů a empétrojkových přehrávačů, k tomu tři fashion story do prestižních módních magazínů o tom, jak se obléci na dovolenou, a navíc slečinky musí zapózovat fotografům ve stejném termínu probíhajícího fotokurzu.

K moři se dostaly Tereza Fišerová, Kristýna Svobodová, Lenka Maršálková a ze Slovenska Helena Ballanová. „Na celém programu je pro mne nejdůležitější reklamní kampaň ve stylu radosti a pohody u moře. Už z fotografií je jasné, že modelky toto zadání zvládly skvěle. S prací všech modelek jsem spokojený,“ chválí modelky Robert Novotný.

„Na ostrov Hvar se rád vracím, má neobyčejné kouzlo a místní vesničky i příroda dávají vzniknout nádherným fotografiím. Před lety jsem se zde učil fotit na fotokurzu Václava Širce. Spolu tady nyní sdílíme i realizační štáb plný profesionálů, který mi dovoluje takto náročný projekt realizovat,“ dodává přední český fotograf, jenž se třeba mohl spolehnout na práci známé stylistky Loli, která je na internetu populární díky svému hojně navštěvovanému módnímu blogu.

Reklama

Další články

Načítám