Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Již dnes slaví Dara Rolins (51) dost významné narozeniny. Přestože se jedná o kulatiny, zpěvačka kolem toho nechystá kdovíjaký cirkus. V rámci všech doznívajících a probíhajících událostí posledních měsíců se jí prý žádné velké oslavy pořádat nechtějí.

„Narozky oslavím spíš komorně - s těmi nejbližšími a s rodinou. Nebudu dělat žádnou párty, jak bývá v takových případech zvykem,“ svěřila se nám Rolins.

Možná právě proto, aby to nebylo Daře líto, jí její manažerka a nejlepší kamarádka v jedné osobě Eva Skallová vymyslela opravdu originální dárek. Skallová, kterou Dara označuje za druhou sestru, pro ni zorganizovala výlet soukromým letadlem na vídeňské představení muzikálu Fantom opery.

„Do poslední chvíle jsem si myslela, že vyrážíme na vystoupení. Tak mi to Eva nadiktovala do diáře už před měsícem spolu s dalšími termíny. A když už jsem byla sbalená a čekala, až mě přijede vyzvednout, překvapila mě i s kámošem Richardem přede dveřmi s lahví šampaňského v ruce. Prý ať si vezmu koktejlky, občanku a jedeme na výlet,“ popisuje s rozzářeným úsměvem narozeninové překvapení Dara.

Zpěvačka tak absolvovala díky leteckému taxíku Progress Aviation výlet malým čtyřmístným letadélkem do rakouské metropole. „Miluji moje kamarády, bez kterých bych tyhle vzpomínky neměla,“ svěřuje se dojatá Dara.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám