Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Iveta Bartošová (†48) poslední dobou plní stránky bulváru svými nezvládnutými výstupy v televizi, které korunuje zuřivými projevy, hádkami i apatií.

Každý její věrný fanoušek musí tiše trpět, když kdysi tolik populární pěnici vidí v naprosto děsivém psychickém stavu. Hvězdný návrat do Lucerny se tak čím dál tím více mění v černou noční můru.

Pro všechny fanoušky labilní Ivetky jsme proto připravili krásný dáreček, který je aspoň na chvilku ponoří do vzpomínek na zpěvačku, jež se už poněkolikáté dere zpět na vrchol. Také Iveta Bartošová se totiž, stejně tak jako Ilona Csáková (53), Dara Rolins (51) či Leona Machálková (56), může pochlubit napěchovaným hrudníčkem.

Bartošová, na rozdíl od prvních dvou jmenovaných zpěvaček, disponuje přírodním bohatstvím bez špetky silikonu, které, pokud zrovna nešílí, ráda ukazuje v odvážných outfitech. Na její nejodvážnější výstřihy si zavzpomínejte v naší fotogalerii.

Zpěvačce odhalené dekolty moc sluší. Ať už se vyzývavě prezentovala na dovolené se svým tehdejším přítelem Domenicem Martuccim nebo natáčela televizní pořad, pokaždé vypadala jako pořádná šťabajzna. Své přednosti by klidně mohla ukazovat častěji, určitě by se na ni dívalo mnohem lépe, než když v televizním studiu před nedávnem perlila ve značně podroušeném stavu.

Reklama

Další články

Načítám