Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jak to tak vypadá, letošní Královny popu se budou muset obejít bez Leoše Mareše, který měl galakoncert moderovat. To se ale nezamlouvalo jeho novému chlebodárci, televizi Prima. Pes je zakopaný v tom, že koncert, na němž vystoupí naše nejlepší zpěvačky, nakonec místo Primy odvysílá konkurenční Česká televize.

„FTV Prima počítala s tím, že Leoš Mareš bude Královny popu moderovat v době, kdy jsme s organizátory jednali o odvysílání show na Prima family. Vzhledem k tomu, že nám pořadatelé nemohli slíbit požadovanou kvalitu, oboustranně jsme se dohodli, že Královny popu vysílat nebudeme. A přijde nám tak i logické, že je Leoš moderovat nebude, neboť je teď exkluzivní televizní tváří FTV Prima,“ řekl Super.cz mluvčí Primy David Vaníček.

S těmito slovy ale zásadně nesouhlasí pořadatelé koncertu. "My samozřejmě nemůžeme souhlasit s tvrzením o nevyhovující kvalitě. Pokud jedenáctiletá tradice, vyprodané koncerty a účast předních českých zpěvaček Rottrové, Zagorové, Absolonové, Machálkové, Csákové, Buckingham a dalších není zárukou kvality, pak skutečně netušíme, kdo by měl na show českých královen popu vystoupit, aby zaručil vyšší kvalitu," reagují.

Mareš si ale ‚Královny‘ domluvil ještě předtím, než podepsal smlouvu s Primou. Je tak možné, že místo zhruba dvou tisíc korun za každou minutu na pódiu, které měl inkasovat, celkově asi padesát tisíc, bude mít na krku polízanici kvůli nedodržení smlouvy, uvedl Blesk

Královny popu bude nakonec moderovat Dalibor Gondík.

Reklama

Další články

Načítám