Hlavní obsah
Článek

Ještě před měsícem visel život populárního herce z Ordinace v růžové zahradě Petra Rychlého (58) na vlásku, dnes ale dělá, jako by se mu nic nemohlo stát! Trojnásobný otec se při natáčení silvestrovského pořadu Do roka a do dna zaopatřoval tak mohutně vínem a husičkou, až měli někteří okolo něj strach, že to s ním zase sekne. Petře, dejte si bacha na svoje nemocné srdce!

„Rychlý si hojně dopřával bílé víno, pěkně propečenou husičku a sypal u toho vtipy z rukávu. O svém zdravotním stavu se ale bavit nechtěl. Asi netoužil poslouchat rady, že se má šetřit a držet dietu. Snažil se totiž o pravý opak,“ napsal Blesk.

Ke kolapsu představitele doktora Mázla došlo 21. října. Udělalo se mu nevolno a manželka ho proto rychle odvezla do nemocnice v Krči. Tam mu zjistili, že má ucpanou cévu a proto mu provedli angioplastiku. Přes přísně nařízený klid herec rychle zpátky naskočil do Ordinace a nyní se zúčastnil i televizního obžerství pro silvestrovské pobavení národa. Pokud nezvolní, mohl by mít však brzy další zdravotní problémy.

Reklama

Další články

Načítám