Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Moderátorka a zpěvačka Štěpánka Decastelo (45), která se nedávno rozešla s přítelem, opět dokázala, že když samička dobře ví o svých přednostech, nikdy se je nestydí předvést a vyburcovat tak fantazii případných nápadníků. Teď se v rámci kampaně na nový erotický pořad Intim Night oblékla do sukýnky jak od baletky, a hlavně si vzala tričko, které rozhodně neskrývalo její dekolt, ba co víc, jeho průhledná látka odtajnila její plná ňadra i bradavky. Podívejte se do fotogalerie, kde uvidíte více!

V pořadu televize Barrandov točí reportáže. „Dělám také ankety, všechno je to samozřejmě o sexu. Doteď jsem si myslela, že devadesát procent mého života zabírá právě sex, nyní je to sto padesát procent, ale přitom ho sama neprovozuju,“ krčí skoro unaveně rameny sexbomba. „O erotice se mi i zdá. Když netočím, tak se na natáčení připravuju. Je toho teď hodně, ale nestěžuju si,“ směje se kráska s tím, že Super.cz měl pravdu, když napsal, že neumí být dlouho sama.

„Skutečně se s někým ze své minulosti scházím. Ale kvůli práci čím dál méně,“ vypráví. A jaký byl její vlastní nejsilnější erotický zážitek? „Jsem hrozný romantik, takže jsem byla z milování vždy nadšená nejvíc ve chvílích, kdy jsem byla totálně zamilovaná do svého partnera. Nejnetradičnější sex jsem zažila při expedicích. Měla jsem za přítele víc dobrodruhů a intimnosti v divočině byly vážně fantastické,“ netají se Štěpánka.

Ta se jeden čas objevovala po boku Domenica Martucciho, expartnera Ivety Bartošové. „Přísahám, že s tím jsem nikdy nic neměla. Jako muž mě absolutně nepřitahoval. Jediný jakoby erotický zážitek s ním mám takový, že jsem mu jednou z legrace vyfotila rozkrok,“ dodává Štěpánka Decastelo, kterou teď budeme moci na obrazovce vídat každý pátek večer po desáté hodině.

Reklama

Další články

Načítám