Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Režisér Jiří Menzel (†82) odletěl společně se svou manželkou Olgou Menzelovou (46) na exotickou rodinnou dovolenou. Čtenář Super.cz nám poslal fotky, které slavného režiséra ukazují přímo na letišti a v letadle.

Ač žijí odděleně, se svým manželem Menzelová stále velmi dobře vychází. A to i přesto, že dceru Aničku má s režisérem Jaroslavem Brabcem. Menzel však Aničku miluje jako své vlastní dítě a rád s ní tráví hodně času. Nejinak je tomu i na společné dovolené, na kterou spokojená rodinka odletěla v pondělí.

"Letěli do Dubaje, kde čekali na přestup a nakupovali, asi pak pokračovali dál na Mauricius nebo Seychely," napsal Super.cz čtenář, který nám fotky poskytl.

Kromě manželů Menzelových a malé Aničky s nimi letěla ještě jedna žena a starší paní. "Na letišti v Dubaji starostlivý Menzel táhl kufřík malé Aničce, zatímco Olga zmizela na nákupy. O Aničku se pak starala starší žena - asi babička," pokračoval zvídavý čtenář s tím, že vedle Menzela seděla v letadle ještě žena ve věku asi pětatřiceti let.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám