Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Snad každý v životě zažil situaci, ve které by ocenil vyšší odolnost svého telefonu. Pády, rozlité pití, vysoká vlhkost vzduchu na exotických dovolených či rosení při přechodu ze zimy do tepla v zimních měsících, to patří u běžných telefonů k situacím, které zvyšují riziko poruchy.

Elegantní a odolný

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Elegantní a odolný smartphone Sony Xperia go vás však takových starostí zbaví. A nejen to – váš aktivní život obohatí o pořádnou porci zábavy. Sdílejte se svými přáteli fotografie a videa pořízená pod vodou, v dešti nebo během lyžování v pořádné chumelenici. Voda nezastaví váš telefon ani v metrové hloubce po dobu 30 minut. Smartphone Sony Xperia go totiž splňuje mezinárodní normy ochrany IP.

Bez hudby ani krok

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Je již téměř tradicí, že telefony Sony jsou nabité multimediálními vychytávkami. Hudební přehrávač smartphonu Sony Xperia go je radost spustit. Je graficky zdařilý a v nastavení na vás čeká mnoho zvukových profilů a ekvalizér. Součástí balení jsou také kvalitní sluchátka, která je radost nasadit do uší. Do nich si pak uživatelé mohou pustit nejen oblíbené MP3 písničky, ale také běžné FM rádio. Současně je možné vychutnávat si obsah telefonu na TV, přenosném počítači nebo tabletu.

Technické specifikace

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Smartphone Sony Xperia go je vybaven 3,5“ zobrazovací jednotkou Reality Display poháněnou technologií Mobile BRAVIA® Engine s čistým obrazem. V přístroji Xperia go najdete také 5 MPx fotoaparát s automatickým ostřením a bleskem. V pevném těle tepe dvoujádrový procesor s taktem 1 GHz. Fotoaparát umožňuje nahrávat i videa v HD rozlišení. Uživatelská paměť dosahuje až 8 GB a lze ji rozšířit pomocí paměťových karet. Telefon je k dispozici v černém, bílém a žlutém provedení.

Víte, že James Bond ve filmu Skyfall používá smartphone Sony Xperia T?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

S nejvyspělejším smartphonem Sony Xperia T je Daniel Craig jako Agent 007 vystaven nelehké zkoušce v nové bondovce Skyfall. Prémiový chytrý telefon s 4,6“ HD displejem, dvoujádrovým procesorem Snapdragon S4 a 13megapixelovým fotoaparátem tak je Bondovým parťákem v boji proti narůstající hrozbě. Díky funkci rychlé spouště dokáže kamera zachytit snímky za méně než 1,5 sekundy z režimu spánku, natáčí úžasná full-HD videa. Ty je pak snadné díky nejmodernější technologii NFC sdílet s okolím.

Další články

Načítám