Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nádherná česká herečka Barbora Mottlová odhodila stud a předvedla své dokonalé tělo. Před objektivem fotografa Filipa Matušinského svlékla svršky a nafotila pořádně odvážné snímky. Kdo by čekal, že dívka, která ňadra a nahé tělo před lety ukázala ve filmech Zasaženi bleskem nebo ve filmu Jiřího Brabce Aljona, i nyní ukáže opravdu vše, plete se.

Barbora, která před deseti lety byla dívkou Playboye, chce nyní nechat průchod mužské fantazii a nejintimnější partie proto při focení zůstaly skryty. Barbora dokonce opět dostala nedávno nabídku fotit do pánského magazínu a zatím ji nepřijala.

Focení s fotografem Matušinským pod taktovkou stylisty a vizážisty Pavla Filandra v novém luxusním baru Top Gear si užívala. A celý tým s ní. "S Bárou se fotilo skvěle. Výborně se pohybuje, má super výrazy. Není potřeba ji výrazně korigovat. Je to bývalá modelka a ví, co má dělat," řekl Super.cz fotograf Matušinský.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám