Hlavní obsah
Článek

Je to opravdu šlechetné, že známé osobnosti v tento předvánoční čas houfně navštěvují děti v nemocnicích. Dnes jsme vás již informovali, jak dětské pacienty v onkologickém centru v Motole navštívili Tomáš Ujfaluši, Aneta Vignerová, Jirka Mádl a Renata Langmannová. Dnes vyrazila do stejné nemocnice, ale na dětskou kliniku, další slavná mikulášská výprava.

Do tradičních masek se převlékli hvězdní herci ze seriálu Cesty domů. Ze Simony Postlerové se stala rozpustilá čertice, Kateřina Brožová (56) se převtělila do nebeského posla a Mirek Šimůnek (45) oblékl mikulášský plášť.

Zábavným programem provázela a svou moderátorskou premiéru si odbyla Česká Miss World 2011 Denisa Domanská (32). „Jako malá jsem se čertů bála a schovávala jsem se pod stolem. Ale jen co jsem trochu povyrostla a otrkala se, zkoušela jsem ho dokonce tahat za ocas,“ smála se Denisa Domanská.

Známé osobnosti ale nesehrály v Motole jen další z mnoha rolí, aktivně se do mikulášské besídky také zapojily. V doprovodu ředitele nemocnice Miloslava Ludvíka a vedoucí odboru komunikace Pavlíny Dankové (60) obcházely pokoje a rozdávaly nadílku dětským pacientům, kteří se besídky nemohli účastnit. A ti, na které už nezbyly masky, předčítali dětem pohádky a rozdávali dárky. „Tento nápad vznikl při jedné etapě běžeckého seriálu RunTour, kde jsme se společně sázeli, co uděláme, pokud se nám nepodaří zdolat stanovenou trať. A jak vidíte, sešlo se nás tady celkem dost,“ smála se Kamila Špráchalová.

Reklama

Další články

Načítám