Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Ačkoliv by měly být Vánoce svátky klidu, míru a pohody, pro mnohé z nás je to nejstresovější období roku. Příprava vánoční atmosféry, cukroví, dárky a do toho stále i práce a starost o domácnost. Zkuste to letos jinak! Tolik potřebný čas vám získá například DameJidlo.cz. Navíc do konce týdne získáte 100 Kč za svoji první objednávku!

Věnujte se důležitým věcem

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Pokud chcete mít na svátky vše včas připravené, musíte vypustit něco z běžné denní rutiny. Přemýšleli jste někdy, co vám zabere doma nejvíc času? Například vaření - jak dlouho trvá vybrat jídlo tak, aby chutnalo všem členům domácnosti, nakoupit potřebné suroviny a pak se otáčet u plotny, aby vám nakonec zbyla hora špinavého nádobí? Kdo říká, že musíte vařit každý den? Udělejte si pohodlí a jídlo domů si objednejte. Skvělé řešení nabízí portál DameJidlo.cz, kde najdete široký výběr restaurací prověřených hodnocením zákazníků, které vám dovezou jídlo a vy se můžete věnovat důležitějším věcem. Vyzkoušejte rozvoz DameJidlo.cz do konce tohoto týdne a získáte 100 Kč za svoji první objednávku.

Rozvoz jídla není jen pizza

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Zapomeňte na klišé, že rozvoz je jenom o pizze. Překvapí vás, že si lze objednat úplně vše, na co máte chuť. Steak, italské těstoviny, čínu, kvalitní burgery nebo i českou klasiku. Damejidlo.cz spolupracuje pouze s prověřenými restauracemi. Kvalitu jídla i servisu každé z nich si můžete snadno ověřit podle hodnocení, které restauraci udělili sami zákazníci. Nemusíte se bát, že kupujete zajíce v pytli. Zkuste sami a uvidíte, že místo zdlouhavého vaření můžete vyřešit vánoční nákupy, vyzdobit byt nebo napéct cukroví.

Žijte pohodlnější život

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Rozvoz jídla určitě oceníte i v práci. Nezabijete obědovou pauzu vysedáváním v restauraci, ale místo toho si skočte zařídit to, co nutně potřebujete. V ušetřeném čase můžete například vyřešit nákup vánočních dárků. Dovezené jídlo je plnohodnotnou alternativou, jak vyřešit všední oběd či večeři. Zkuste si objednat a zajisté nám dáte za pravdu. Vždyť DameJidlo.cz spolupracuje jenom se spolehlivými restauracemi. Navíc za každou objednávku dostanete 5 % zpátky v podobě kreditů do věrnostního programu. Pokud si objednáte jídlo do konce tohoto týdne, získáte 100 kreditů za svoji první objednávku.

Další články

Načítám