Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Astratex.cz má pro vás vždy něco navíc! Nyní si připravil skvělou akci pro všechny ženy s velkými prsy. Protože Astratex.cz ví, že není snadné objevit kvalitní podprsenku za slušnou cenu i ve větších velikostech, připravil si pro vás skvělou akci, ve které pořídíte vybrané podprsenky pro plné tvary se slevou 20 %!

Nejlepší kousky pro velká prsa v akci

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Zahalte svůj dekolt do svůdné krajky či saténu. I podprsenky ve větších velikostech mohou být krásné! Podívejte se na podprsenky, které jsme pro vás vybrali, a přesvědčte se sama. Dáváte přednost jednoduchosti, sexy krajce či hravým motivům? Každá z vás si přijde na své.

Klasika v luxusním provedení

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nedáte dopustit na tradiční bílou krajku? Pak vás určitě zaujme podprsenka Butterfly. Svým precizním zpracováním a padnoucím střihem si získala už nejednu ženu. Poskytne potřebnou oporu velkému i menšímu poprsí a zajistí vždy dokonalý tvar. Dopřejte svým vnadám luxusní komfort!

Puntíky vám budou slušet!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Puntíky jsou letos trendy! Ale tento kousek nabízí víc než jen módní motiv. Díky speciálnímu střihu do tvaru T dodá vnadám požadovaný tvar, a vy se tak budete moci pochlubit skutečně výstavním dekoltem. Boční kostice a vyšší střed zajistí oporu, kterou větší ňadra potřebují. Buďte hravá!

Něžná a originální – jako vy!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Polovyztužená podprsenka Aimy zaujme na první pohled. Unikátní květinový potisk s něžnou krajkou vytváří zajímavou kombinaci, která podtrhne osobnost každé ženy. Padnoucí střih, boční kostice a vyšší střed zajistí nejen správné držení poprsí, ale také jeho dokonalý tvar. Okouzlila i vás?

Krajka a saténový vzhled: neodolatelná kombinace!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Polovyztužená podprsenka Odetta v sobě snoubí něžnou krásu a sexy svůdnost. Romantický vzhled květinového potisku na saténovém podkladu je podtržen dráždivou průhlednou krajkou. Speciální střih košíčků zajistí dokonalý tvar poprsí a kostice udrží vše na svém místě celý den. Buďte něžná i sexy!

Další články

Načítám