Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ve videoklipech a na fotografiích do časopisů je Madonna (65) stále tou nezkrotnou mladicí, nad jejíž věkem lidé nechápavě kroutí hlavami. Jenže čas je neúprosný a každému měří stejně, i když se jej mocní a bohatí snaží všemožně maskovat. Během zpěvaččina víkendového vystoupení na koncertu The Sound of Change Live na stadiónu Twickenham v Londýně si nešlo nevšimnout jejího opuchlého obličeje, který následně komentovali i její fanoušci na internetu.

„Madonno, prosím, přestaň si ničit obličej. Bývalo to pěkné, ale teď je to příšerné,“ radil jí v narážce na četné plastické zákroky jeden z nich na Twitteru. Další pak přidal: „Madonna vypadá poslední dny opravdu komicky. Proč si někdo nechává tohle dělat se svou tváří?“

Nakonec se celkově největších ovací po svém výkonu dočkali zcela jiní umělci, a navíc ještě téměř o dvě dekády starší – Barbra Streisand (71) a Cliff Richard (72).

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám