Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Japonské fotoaparáty Olympus mají v Česku dlouhou tradici a patří zde mezi nejoblíbenější značky. Stačí třeba jen vzpomenout na legendární Mju. Je to dáno nejen výbornou kvalitou a funkcemi, ale i velmi příznivou cenou. Perfektně vybavené fotoaparáty Olympus můžete mít takřka „za hubičku“. A navíc v eshopu Aaron právě teď i s dopravou zcela zdarma. Přesvědčte se sami.

Neuvěřitelně levný Olympus VG-150

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Pokud chcete pořizovat kvalitní fotky bez složitého nastavování, stačí vzít do ruky kompakt Olympus VG-150 a stisknout spoušť. Tento malý model vážící pouhých 105 gramů nabízí téměř neuvěřitelný poměr ceny a výkonu. Disponuje perfektním rozlišením 12 Mpx, 4x zoomem a skvělou funkcí magických filtrů, jež jsou běžné až u kompaktů vyšších tříd. Jeho automatické funkce i-Auto a zaostřovací režim AF Tracking vám zajistí bezvadné fotky za všech okolností. A to vše za super cenu a 4GB kartou zdarma!

Olympus VG-170 ve výhodném dárkovém balení

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Sháníte skvělý dárek? Pak tu pro vás máme Olympus VG-170 ve výhodném dárkovém balení, jehož součástí je i luxusní pouzdro a 2GB karta. Tedy vše, co bude obdarovaný potřebovat. Osobitý retro design a tenké tělo budí dojem mnohem dražšího foťáku. Specialitou tohoto modelu je téměř dvojnásobně silný blesk oproti jiným kompaktům s dosahem až 15 metrů! Od teď už vás nebudou obtěžovat nekvalitní fotky z večerních akcí! Fotit můžete v rozlišení 14 Mpx při 5x zoomu a svá videa natáčet v HD rozlišení.

Vyspělý Olympus VH-210 s dárky zdarma

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Elegantní čistý design, zaoblené tvary a ultra štíhlé tělo ve svěžím barevném provedení určitě nikoho nenechá na pochybách, že držíte v ruce něco jedinečného. Tím je Olympus VH-210, který kombinuje skvěle vypadající foťák s vyspělými technologickými prvky a funkcemi. Rozlišení 14 Mpx a 5x širokoúhlý zoom jsou kvalitním základem pro zdařilé snímky, vynikající HD video či 3D fotografie, které lze díky přiloženým brýlím prohlížet přímo na 3“ displeji. Nyní i s druhým akumulátorem a pouzdrem zdarma!

Olympus – značka, které můžete věřit

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Firma Olympus na trhu působí již téměř sto let, což je tradice zaručující maximální spokojenost a kvalitu. Jestliže nehledáte jen přístroj na jedno použití, ale skutečného přítele na cesty, jenž nikdy nezklame, pak je Olympus pro vás jasnou volbou. Navíc za cenu, za jakou si jej může dopřát opravdu každý.

Další články

Načítám