Hlavní obsah
David Zápal
Článek

A je to tady! Máme tu podle poroty přehlídku dvanácti nejkrásnějších mužů republiky, kteří se koncem srpna utkají o titul Muž roku 2013. Super.cz jako první získal seznam a fotografie finalistů, kteří se dnes na tiskovce představí veřejnosti. Podívejte se do fotogalerie, zda i vy si najdete svého favorita!

„Letos se nám přihlásilo nejvíc mužů v celé historii soutěže,“ prozradil Super.cz pořadatel David Novotný, který mladíky představí veřejnosti v centru Prahy i přes probíhající povodně a přesto, že hazarduje se zdravím, neboť jen před pár dny absolvoval operaci kýly a pracuje i jen k nelibosti svých ošetřujících lékařů.

„Byl to opravdu těžký výběr. Přihlásili se opravdu zajímaví pánové, měli jsme těžkou hlavu s tím, koho vybrat. Ale můžeme jen doufat, že jde o pestrou směs různých typů mužů. Snad si každý najde toho, komu by rád dal svůj hlas,“ doufá Novotný. Ten tradičně pořádá finále v Náchodě a i na letošek slibuje celou plejádu celebrit. Navíc přijede i nejkrásnější muž planety a i přísně utajovaná světová hvězda, jejíž jméno se chystá tajit do poslední chvíle.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám