Hlavní obsah
Článek

Opět se ukázalo, že čeští diváci mají rozum, vkus a že milují silné hlasy! V grandfinále nové éry SuperStar se rozhodovalo buď mezi takřka hotovou zpěvačkou Sabinou Křovákovou (32), nebo téměř pěveckým amatérem Štefanem Pčelárem (35), který ale divačky dostával do kolen svým zjevem. Sabina byla jasnou favoritkou, jenže panovala obava, že zamilované fanynky Itcha dosadí na pěvecký trůn jejího kolegu. Naštěstí se tak nestalo a Křováková má triumf v kapse!

„Pořád mi to nedochází,“ byla bezprostředně po výhře v šoku sympaťanda Sabina.

V průběhu finále byla nejsilnější v interpretaci Cry Baby od Janise Joplin. Porota byla u vytržení. „To je jak na sjezdu ÚV KSČ, kdy všichni vstali a zatleskali. Pro mě jsi jeden z nejzajímavějších interpretů, jaký všemi koly této soutěže prošel. Jsem strašně zvědavý, co s tebou bude dál,“ chválil Křovákovou Ondřej Soukup. Farnou dokonce Sabina rozbrečela.

Kromě tohoto songu předvedla dívka, která má podobně záhadný úsměv jako slavná Mona Lisa, i píseň Lalala od Ashlee Simpson, Still Loving You kapely Scorpions a One Of Us od Joan Osbourne. Navíc si střihla duet se Štefanem Pčelárem.

Díky výhře má rodačka z Děčína právo natočit desku a hlavně na účet dostane sto tisíc eur (dva a půl miliónu korun). Navíc dostala od partnera soutěže zájezd.

Mezi hosty finále nechyběli například finalistka druhé ČS SuperStar Celeste Buckingham a finalista letošního ročníku Jaroslav Smejkal, který má jako první ze soutěžících singl.

Reklama

Další články

Načítám