Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Společenské akce, kde se na jednom místě objevují Simona Krainová (51) a Andrea Verešová (43) se většinou mění v minová pole. Není totiž žádným tajemstvím, že se divy českého modelingu nejsou zrovna nejlepší kamarádky. Modelky se předevčírem večer setkaly na společné gala večeři jejich domovské agentury Czechoslovak models a většina přítomných si malovala ty nejčernější scénáře, jakým skandálem to skončí tentokrát. Jako zázrakem ale k žádnému konfliktu mezi Andreou a Simonou nedošlo.

Krásky se sice na akci osobně nepozdravily a raději se vyhýbaly pohledem (na rozdíl od jejich partnerů, kteří si srdečně potřásli pravicí), ani jedna z nich ale výjimečně neutrousila žádnou jedovatou poznámku na adresu té druhé.

A čím to, že byly obě krásky krotké jako beránci? Příčinou by mohla být nemoc obou modelek. Simona totiž trpí zánětem průdušek a stejně tak Andrea užívá už dva dny antibiotika. „Vlivem celkové únavy organismu jsem onemocněla a můj lékař mi nasadil kortikoidy. Slíbila jsem ale, že dorazím a tak jsem to nechtěla odvolávat na poslední chvíli. Je to ale určitě poslední společenská akce, na které se objevím,“ svěřila se nám Krainová. Když jsme se jí zeptali, jestli se těšila, že na gala večeři potká své kolegyně, jmenovitě Andreu Verešovou, tak vše hodila do outu: „ Ani jsem nevěděla, že je Andrea tady.“

Velmi nevinně reagovala i Verešová, když jsme jí položili stejnou otázku: „Jsme zvědavá, co má Simona na sobě. Jak jí to sluší. Prý je nemocná, jako já dnes. Přišla jsem dnes s antibiotiky a ona má prý zápal průdušek. Musíme být profesionálky a tvářit se, že nám nic není.“

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám