Hlavní obsah
Článek

Sabina Křováková by se měla těšit na případnou šanci na vítězství v nedělním večerním grandfinále SuperStar (i když je asi bez šance, hlasují spíš holčičky a ty radši zvolí hezouna Pčelára), přesto má nyní nervy úplně z něčeho jiného a jsou nadranc! Sabiny rodina totiž žije na Děčínsku a to přímo u Labe, které se po dlouhotrvajících deštích vylévá z břehů.

„Pocházím z krizové oblasti a vůbec netuším, co se zrovna děje s mými nejbližšími. I když se připravujeme na grandfinále, myslíme na všechny lidi, které záplavy postihly. Je mi to strašně líto. Jakmile odsud vylezu, budu se snažit pomáhat,“ slíbila při generálce v zákulisí SuperStar vystresovaná Křováková. Podobně se vyjádřil i její konkurent Štefan, který lidem, kteří bojují s povodněmi, prý drží palce. Snad jim to pomůže!

Poslední díl nové éry SuperStar se vysílá od 20:20 na Nově. Vítěz vydá desku a dostane 100 tisíc eur (zhruba dva a půl miliónu korun). Mezi hosty večera nebude chybět krásná Celeste Buckingham a vyřazený finalista Jaro Smejkal se svým prvním singlem.

Reklama

Další články

Načítám