Hlavní obsah
Článek

Jeden z favoritů nedávných voleb českého prezidenta Tomio Okamura už nějaký ten čas chodí s dvaadvacetiletou studentkou Monikou. Ta se rozhodla přivydělat si modelingem a její partner, známý celému národu coby bývalý mluvčí cestovních kanceláří, na místě nemohl chybět. Prozradil nám při tom, jakých něžností se na mladé dívce dopouští, jak si navzájem v intimních chvílích říkají, a kdo ho zve do postele!

Tomia jsme potkali na módní přehlídce, kterou moderovala Agáta Prachařová. A zatímco Okamurova partnerka předváděla svatební šaty, politik se rozpovídal o soukromí. Svatbu a dítě prý s dívkou, která vypadá jako domina, plánuje kvůli jejím studiím a ambicím až tak za deset let.

„Možná působí přísně, ale to je jen nervozita. Já ji znám jako veselou a usměvavou holku. A vypadá vysoká, protože do společnosti nosí vyšší podpatky, jinak je menší jak já,“ tvrdí Okamura. Prozradil i to, kvůli čemu se s mladou přítelkyní nejčastěji hádá.

„Ve většině případů je to kvůli tomu, že chodím pozdě. Někdy se zapomenu a Monika to nemá ráda, takže mi to vyčítá. Už mi řekla, že když přijdu pozdě, tak se den neuvidíme, což je pro mě největší trest. Když se opozdím, tak jí nosím kytky, vařím doma různá dobrá jídla, hladím ji ještě desetkrát víc než normálně, dávám jí pusu snad každou minutu, zkrátka si ji snažím udobřit,“ přiznává stydlivě. Monice říká Moničánku, ona jemu zase Tomičánku. „Čan je v japonštině taková roztomilá koncovka ke křestnímu jménu,“ zdůrazňuje.

Tvrdí také, že jeho přítelkyně na něj nežárlí. Má dokonce přístup k jeho Facebooku, takže si čte všechny nemravné návrhy od fanynek Tomia. „V drtivé většině případů jsou to milé věci. Ale když mě zvou přímo do pokoje na hotel za účelem nějakého vyžití, tak mě to překvapuje. Dokonce se stalo, že to dáma chtěla potají, že je jinak zadaná. Tomu jsme se s Monikou zasmáli. I kdybych nebyl zadaný, hledám partnera nastálo, a ne nic jiného,“ dodal protřelý cestovatel.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám